Kosár Megtekintése

 • Nincsenek termékek a kosárban.

Gyakran fáradt és erőtlen, netán sokat betegeskedik?

Megrendelem

Elég erős az Ön immunrendszere?

Szervezetünket nap mint nap káros anyagok hatásai érik. Gondoljunk csak bele, mit fogyasztunk el reggel, délben, este? Miből készülnek ételeink, italaink? Hány kéz érintette és milyen úton jutott el hozzánk? Milyen műtrágya, permetlé, egyéb vegyszer érte, amíg asztalunkra került? Minden egyes lenyelt baktériummal, vírussal és szennyeződéssel meg kell harcolnia szervezetünk védelmi rendszerének!

Erősítse immunrendszerét egész évben a Biogenic 21C Wellmunity készítmény hatóanyagaival!

startair_imagepng-1-600x600

A 21C Wellmunity

A 21C Wellmunity béta glükán tartalmú immunerősítő kapszula segítségével javíthatjuk, fokozhatjuk szervezetünk ellenállóképességét a baktériumokkal, vírusokkal szemben. A 21C Wellmunity a legerősebb természetes immunerősítők kombinációját tartalmazza, mint például a Wellmune Wgp béta glükán-t.

Honnan tudjuk azt, hogy az immunrendszer erősítésre szorul? Amennyiben az alábbi felsorolásból valamelyik Önre illik, itt az immunerősítés ideje:

 • gyakori fáradtság
 • magas vérnyomás
 • magas koleszterin szint
 • szív és érrendszeri panaszok
 • gyakori influenza, megfázás

Mikor van szüksége az immunrendszer megerősítésére?

Az immunerősítés mindig aktuális! Nyáron amikor nyaralunk, kirándulunk és a napfény ragyog kevésbé érezzük az immunerősítés szükségét, sőt eszünkbe sem jut! Pedig akkor is szükséges, hogy az immunrendszer felkészülhessen a téli, intenzívebb igénybevételre. Amikor pedig már gyengének érzi magát, és szinte hetente kerülgetik a különböző vírusos fertőzések, különösen esedékes az immunerősítés.

A Wellmune Wgp béta glükán

Az Egyesült Államokbeli Biothera Inc. cég által gyártott és több rangos nemzetközi díjat is elnyert és a legjobb az összes természetes immunerősítő vegyület közül, amely hatékonyan képes aktiválni a természetes immunrendszert. A béta glükán a leghatékonyabb és legjobban dokumentált természetes immunerősítő.

A béta glükán olyan összetett, immunerősítő vegyület, amely különböző gombák és élesztők sejtfalában található meg. Ezek a mikroorganizmusok mindig is fenyegetést jelentettek az emberekre és az állatokra, jótékony hatást kiváltva a szervezetben az immunerősítés terén. Így az immunrendszer kifejlesztette azt a képességét, amellyel felismeri a béta glükánt, és immunreakciót indít vele szemben. Mivel régebben az élesztő gombák igen elterjedtek voltak az egész világon, így az immunrendszer megszokta a jelenlétüket, velük szemben a szervezet csúcshatékonysággal védekezett.

Figyelem

Figyelem, nem minden béta glükán azonos hatékonyságú! A béta glükán különféle forrásokból származhat, pl.: élesztőkből, penészgombákból, gombafélékből, gabonafélékből.

A kutatások megállapították, hogy az immunerősítés szempontjából az élesztőből kivont béta glükán bír a legjobb immunerősítő tulajdonsággal.

Sajátos módon, az élesztőkben található béta glükán tisztaságát és származását tekintve hatásukban nagyon különbözőek így biztonságos felhasználásuk nagy mértékben változhat. A szennyezett béta glükán hatástalan lehet, vagy allergiás reakciót válthat ki.

beta-glucan-768x346

A probléma

A modernizáció során azonban az újkori technika megjelenésével az ember nagymértékben sterilizálta a környezetét, ezáltal az élelmiszereinkben található élesztők és más gombák száma jelentősen csökkent, illetve közvetlen környezetünkből részben eltűnt. A béta glükán állandó jelenlétének hiánya következtében az immunrendszer – mivel nem volt folyamatos védekezésre kényszerítve – legyengült és ellenállóképessége csökkent.

A megoldás

A táplálkozás béta glükánnal való kiegészítése helyreállíthatja az immunrendszer hatékonyságát, ezáltal jótékony hatást gyakorol egészségünkre. Például: elkerülhetőek lehetnek a különféle fertőzések, fokozódhat a betegségekkel szembeni ellenállás, megelőzhető lehet az allergia kialakulása.

Rólunk Írták Bővebben

 • - „ A kisfiunk idén kezdte az iskolát. Olyan vitamint kerestünk, ami egyszerre segíti őt a koncentrációban és védi a közösségekben megjelenő betegségektől. A 21C Wellmunity kiváló választásnak bizonyult, a tanév során egyszer sem volt még beteg és sorra hozza a jó jegyeket. Nagyszerű termék!” Molnár Miklósné, Szeged
 • - „ A közelmúltban műtötték a vastagbelemet. Tartottam a kórházban tartózkodástól, hiszen sok borzalmat hall az ember innen-onnan. A kezelőorvosom vetette fel az ötletet, hogy a műtét előtti időszakban szedjem a 21C Wellmunity-t. A műtétet megelőző és követő 2-2 hónapban kúraszerűen alkalmaztam, és meghozta a kívánt hatást. A műtét után nem lett semmi komplikáció, a kórházból hazatérve sem lettem beteg.” Tóth Istvánné, Budapest
 • - „ Bevallom, soha életemben nem voltam nagy zöldség és gyümölcs fogyasztó. Ezt azonban a szervezetem is megérezte, sokszor voltam fáradékony és kimerült. Ezután kezdtem el szedni a 21C Wellmunity-t. A hatás elképesztő, sokkal energikusabb vagyok és jobb az általános állapotom. Azóta már a gyümölcsökkel és zöldségekkel is kezdek megbarátkozni.” Benkő András, Pécs
 • - „ A mai világban milliónyi vitamin és más táplálék kiegészítő található a polcokon. Két gyermekem van, és számomra az ő egészségük a legfontosabb. Igyekeztem megtalálni a számukra legmegfelelőbb készítményt, így bukkantam rá a Wellmunity-re. Rendszeresen szórom a kapszula tartalmát a teájukba, azóta lényegesen egészségesebbek. Nem kell tartanunk attól, hogy az oviban vagy a bölcsiben megbetegednek, ami nagy megnyugvást jelent számunkra.” Kertész Andrásné, Budapest
 • - „ Az utóbbi időben gyakran töredezett a körmöm, és hajam is fénytelenné, erőtlenné vált. A férjem rendszeresen szedi a 21C Wellmunityt, ő ajánlotta, hogy tegyek egy próbát. Azóta egymás kezéből kapkodjuk ki a kapszulákat. Rengeteget javult a körmeim és a hajam állapota, ami az önbizalmamat is megnövelte.” Szabó Péterné, Pécs
 • - „Korábban rendszeresen voltam beteg. Szinte havonta elkapott valamiféle betegség, ami ledöntött a lábamról. Muszáj volt tennem valamit, az orvosom a 21C Wellmunityt ajánlotta. Rendszeresen szedem, és azóta szinte sosem vagyok beteg, még akkor sem, ha a család többi tagja ágynak esik. Nem cserélném semmi másra!” Kiss Piroska, Kiskunmajsa

Megrendelem

Hírlevelünk

Email*
Email még egyszer*
Név*
ellenőrző kód:

Kapcsolat

Üzenjen nekünk

 

Térkép

2020 © BW Laboratories®. Minden jog fenntartva.